L'ex-primer ministre francès Manuel Valls anunciarà dimarts que es presentarà a les eleccions municipals de Barcelona el maig del 2019 en un "acte cívic" al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Valls, com ja ha explicat en diverses ocasions, encapçalarà una plataforma que aplegui diverses sensibilitats amb candidats procedents de diferents partits i independents.

En un comunicat s'informa que Valls desvelarà "quina serà la seva posició en relació a les eleccions municipals de Barcelona".

Aquests dies, Valls ha anat donant pistes sobre les seves intencions, com l'anotació publicada en el seu compte de Twitter aquest mateix divendres en la qual apareix una fotografia dels seus peus amb els tradicionals panots dels carrers barcelonins i el missatge "Barcelona..." i el comunicat que ha estat enviat des d'un compte de correu electrònic des del domini '@valls2019.com'.

En l'acte al CCCB hi estaran convidades les persones "que han acompanyat Valls durant el procés de reflexió que ha tingut des del passat mes de juny, i que han compartit amb ell idees sobre el futur de Barcelona", expliquen en el comunicat.