Els periodistes homes no han pogut seguir aquesta tarda la manifestació feminista des de la capçalera de la marxa. L'organització, per megafonia, ha anunciat que només les dones podien estar a la zona acotada per a la premsa a l'inici de la manifestació que ha recorregut el passeig de Gràcia. Així, han fet saber que només volien dones informant sobre la reivindicació. 

La manifestació feminista ha comptat amb dues capçaleres, una exclusivament de dones, i una altra de mixta, on sí que s'hi permetia la presència d'homes. Tot i que la marxa l'han protagonitzat majoritàriament dones, també hi han assistit un gran nombre d'homes, molts d'ells acompanyant les seves parelles i famílies. Malgrat això, els que no han estat benvinguts han estat els periodistes homes que cobrien la marxa. Només en els minuts inicials s'ha permès que estiguessin a l'espai reservat per a premsa davant la capçalera.

En el moment d'iniciar-se la marxa, l'organització ha expulsat del cordó els periodistes homes i només les periodistes dones han pogut prendre imatges netes de l'avenç de la capçalera. Inicialment s'ha informat d'aquesta decisió per megafonia i, posteriorment, se'ls ha acompanyat a tots a abandonar la zona reservada i s'han proferit alguns retrets. "Nosaltres soles podem oferir la cobertura de la manifestació", han dit algunes de les periodistes dones.

La manifestació, que ha dut el lema "Ens aturem per canviar-ho tot", ha aplegat milers de persones al centre de Barcelona en el marc de la vaga feminista convocada amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La marxa ha començat al passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal i el punt final és la plaça Catalunya.