"Copia Hitler, Lenin i Stalin", encara que considera que "Hitler no ha superat això", això de Quim Torra. Partint d'aquesta base, el conductor d'Es La Mañana, Federico Jiménez Losantos, torna a superar-se un dia més i deixa anar al seu editorial d'avui que "ahir es va consumar la infàmia de posar al capdavant d'una comunitat espanyola a un menyspreable subjecte al costat del qual Hitler és un aprenent de malèvol, les malifetes del qual, les injúries del qual, els insults del qual, el racisme perfecte del qual, l'aspecte del qual, que no menteix, es reflecteixen al seu rostre, que és el mirall de l'ànima".

Comparant-lo de nou, doncs, amb "els nazis i etarres", Losantos vincula el president investit amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, per haver format part d'Unió Democràtica de Catalunya com Torra i aprofita justament aquesta ocasió per definir-los als dos com "les mateixes escombraries" perquè, contínua amb els insults, "són racistes perfectes, racistes pagesos, racistes talossos, racistes gamarussos, però tenen tot l'aparell de propaganda, el seu i el que els presta Mariano Rajoy, a més de dibuixar-los com "una barreja de misticisme excatòlic amb racisme".

Com no podia ser de cap altra manera ja que ve sent el pa de cada dia dels editorials i escrits de Losantos, es fica amb el president espanyol en considerar que "morirà de part abans que en el camp de batalla" i proposa "fer-lo fora a puntades de peu" perquè, assegura, "tot el temps que estigui al poder estarà creant l'enfrontament civil perquè anem a la Guerra Civil a Catalunya finançada pel propi Estat espanyol".

Seran morts

En aquest sentit, Losantos adverteix que "la propera vegada ja no seran ferits, seran morts i serà culpa de Mariano" i, precisament per això, insta el govern del PP a "intervenir d'una vegada aquesta comunitat insurrecta contra els mateixos ciutadans", situació que compara amb l'Alemanya nazi deixant anar que "desnazificar Alemanya va costar 25 anys, estaven tots posseïts, i aquesta és la situació a Catalunya".

Per tot això, sosté que "de la col·lecció de gàngsters mediàtics, entre els quals els simis tenen un lloc especial, convé recordar que aquest subjecte, el per ells protegit, el candidat de Mariano, que a condició que no fos Cocomocho era igual qui fos, és el que diu bèsties als que parlen espanyol".

I no només això. El conductor del programa matinal de esRadio carrega també contra el periodista de La Sexta Antonio García Ferreras, a qui titlla de "comandant dels mil turons" per "donar protecció als catalans separatistes", però també critica el marit de Susanna Griso i col·laborador d'El Nacional, Carles Torras, per dir en aquest diari que "a Madrid flota a l'ambient un sentiment col·lectiu de victòria bèl·lica", mentre demana de no confondre el president investit amb el "racista del Torras de la Griso".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat