"L’Estat no existeix a Catalunya". Això és el que va dir aquest divendres Federico Jiménez Losantos en la portada de les 7 del matí del programa que condueix a esRadio. El periodista fa una dura i llarga crítica del que ell considera com a "notícies falses, mentides, manipulació de la veritat i cursilades que es publiquen sobre Catalunya".

Losantos creu que l'estat espanyol no existeix a Catalunya perquè si ho fes "no permetria que un Parlament colpista digui que posarà una querella per prevaricació contra un jutge la legitimitat del qual no reconeix". El periodista carrega contra els diputats independentistes i els acusa d'actuar sense lògica: "recorren als tribunals per destruir el jutge Llarena, és el que sempre fa el colpisme català, destruir les persones".

Amb aquesta duresa s'expressa Jiménez Losantos que assegura que els catalans "es creuen una raça superior"; el seu argument? "Fer servir el sufix -ista, es fan dir catalanistes i això no és més que una inflació d'ego". 

El presentador de ràdio té clar de qui és la culpa: "de la premsa groga de Catalunya, la dels llaços grocs, la dels periodistes que es pengen el xurro que estan pagats per Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría amb els diners que Cristóbal Montoro roba als espanyols". Losantos exposa que els mitjans catalans "viuen instal·lats en una mentida" perquè "s'han cregut que la ONU diu que s’ha de retornar els drets als presos polítics catalans i l’ONU no ha dit res".

Finalment, Losantos indica que els catalans "viuen mentint" igual que Salomé "Vivía cantando" i va guanyar Eurovisió.