Totes les persones que havien estat detingudes durant les protestes d'aquest divendres a Barcelona han estat posades en llibertat . A primera hora de la tarda d'aquest dissabte han sortit en llibertat quatre persones, i cap a les sis han sortit els altres tres, que es trobaven a la Ciutat de la Justícia.

En total, durant les mobilitzacions del 21-D a la capital catalana, els Mossos d'Esquadra van detenir set persones a la zona de Drassanes pel llançament de pedres de grans dimensions, ampolles i altres objectes contra el cordó policial que tanca l'accés a la Llotja de Mar. 

A més, la policia també va detenir tres manifestants a l'Ampolla per desordres públics durant els els talls de l'autopista AP-7 i la N-340. Dos d'ells van sortir en llibertat el mateix dia, mentre que el tercer ha passat la nit a la comissaria i ha estat alliberat aquest matí. 

Després de les compareixences, a tots els detinguts, a excepció d'un que he ha quedat en llibertat sense mesures, se'ls ha imposat mesures cautelars. Els investigats hauran de realitzar compareixences periòdiques i se'ls ha retirat el passaport i  prohibit sortir del territori. Tots ells estan investigats en una causa oberta per desordres públics i atemptat a l'autoritat.