Des d'aquest dimecres i fins diumenge, el col·lectiu Omplim Lledoners organitza diferents esdeveniments entorn a una trobada d'autocaravanes a l'esplanada de davant la presó de Lledoners pel trasllat imminent dels presos polítics a Madrid pel judici de l'1 d'octubre. La trobada d'autocaravanes, que es realitzarà durant el cap de setmana, també portarà a l'esplanada de Lledoners actes de tot tipus i per tots els públics per tota la gent que s'hi vulgui apropar a donar suport als presos polítics. 

Els actes abans de la trobada d'autocaravanes es reparteixen entre avui i divendres:

  • Dimecres 9:  A les vuit del vespre es tocarà el Cant dels Ocells. 
  • Divendres 11: Al capvespre vindran veïns de Taradell i hi haurà connexió directe amb la presó Puig de les Basses.

Pel cap de setmana hi ha programats diferents actes on tothom hi podrà participar, a banda de la trobada d'autocaravanes:

  • Dissabte 12:  
    • 10 del matí: Vòlei a Lledoners. A les 9:45 del matí es començaran a formar els equips que estan oberts a tothom, a totes les edats i a tots els sexes, i a les 10 començaran els partits. 
    • 10:30 del matí: Paral·lelament al torneig de Vòlei, arribaran els veïns i els membres del CDR de Begues, on està previst que arribin entre 1 i 2 autocars. 
    • 11 del matí: A aquesta hora està prevista l'arribada de la Plataforma 1 d'octubre de Les Corts de Barcelona, on s'ha organitzat  autocars per transportar a la gent de Barcelona a Lledoners. La plataforma llegirà un manifest, hi haurà parlaments i després hi haurà xocolata calenta per a tothom. Els autocars sortiran de Gran Via Carles III 28 a les 10 del matí, i tornaran de Lledoners a les 13:30 del migdia. 
    • 14 del migdia: Dinar de carmanyola general, on cadascú es portarà el seu menjar. 
    • De 19:30 a 20:30 del vespre hi haurà ball amb la principal de Lledoners. 
    • 21 de la nit: a les nou de la nit hi haurà sopar de carmanyola i vetllada i ressopó.
  •  Diumenge 13
    • A les 12 del migdia arribaran els músics de Música per la Llibertat que faran un concert d'Havaneres amb Port Bo. Finalment es farà un dinar de carmanyola i es donarà per finalitzada la trobada. 

Mapa pla de Lledoners per la trobada d'autocaravanes

D'altra banda, el mateix grup, ha organitzat una caminada des d'Olot fins la presó de Lledoners, que començarà dissabte 12 de gener i acabarà a Lledoners el 20 de gener. La caminada tindrà vuit etapes i l'hora de sortida de cada etapa serà entre les nou i les deu del matí. Després de finalitzar l'etapa d'aquell dia, els caminants podran tornar al punt de sortida en autocar. 

El grup Omplim Lledoners ha organitzat actes durant totes les festes de Nadal per demostrar que els presos polítics no estan sols. Els actes es van organitzar el 25, 26 i 31 de desembre i l'1 de gener.