El passat 1 d'octubre va sortir a la llum un vídeo dels magistrats del Tribunal Suprem (TS) espanyol en els descansos entre sessió i sessió del judici al procés, on se'ls veu en un ambient distès, i a vegades festiu, amb una cançó de Lluís Llach de fons, concretament, Junts. L'ús d'aquesta cançó sense permís ha impulsat al cantautor a presentar un requeriment als membres de la sala segona del TS per infringir els drets d'autor de Llach. A través de les xarxes, el cantautor ha exposat: "Hem presentat un requeriment als membres de la sala segona del Tribunal Suprem, per haver publicat un vídeo menystenint els meus drets d'autor i utilitzar una cançó que no té res a veure amb aquests senyors i senyores". 

Llach també apunta a través d'un fil de Twitter perquè creu que els magistrats van fer servir la seva cançó per fer un recull dels moments entre bambolines que van viure durant el judici: "el títol de la cançó, en dir-se Junts, el devien trobar graciós per fotre's dels imputats per l'1 d'octubre". El cantautor i el seu advocat, Jaume Alonso-Cuevillas, demanen que "es faci cessació immediata de la infracció dels drets d'autor del cantautor Lluís Llach i Grande" així com exigeixen als magistrats "fer tot el que estigui a la vostra disposició perquè es retiri qualsevol còpia accessible" del vídeo. 

El vídeo dels jutges del procés 

En el sisè aniversari de l'1 d'octubre, El Mundo va publicar un vídeo on es podien veure els magistrats del judici del procés en actitud distesa i festiva entre sessions del judici. En les imatges apareixen el president del tribunal, Manuel Marchena, a Andrés Martínez Arrieta, a Juan Ramón Berdugo, Andrés Palomo del Arco, Ana Ferrer, Antonio Moral i a Luciano Varela; tots els components de la sala que va dictaminar el 14 d'octubre de 2019 la sentència condemnatòria als responsables de l'1-O per unanimitat.

Segons el mateix diari que va publicar les imatges, aquest vídeo amb música de Lluís Llach s'hauria mogut entre un cercle molt reduït al voltant dels jutges. Com una mena de recopilació dels bons moments entre ells del judici i amb la cançó Junts el vídeo s'estén fins a gairebé tres minuts. Entre les imatges que es recullen al vídeo es poden veure moments com l'homenatge que els seus companys de tribunal van fer al magistrat Varela amb motiu de la seva jubilació.