La plataforma espanyolista Libres e Iguales ha aconseguit que dirigents del PP, PSOE, Vox i Ciudadanos s'hagin unit en defensa del rei Felip VI. A través d'un vídeo, el president del PP, Pablo Casado, el líder de Vox, Santiago Abascal, el president de Castella-la Manxa, el socialista Emiliano García Page, i la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, han participat en aquest visionat titulat 'Viva el Rey'.

La diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo, impulsora de la iniciativa, ha explicat aquest diumenge que la proposta es va enviar a una "àmplia representació de les elits espanyoles" i ha lamentat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i els ministres hagin declinat participar-hi. "Lamento que Espanya és un país on el president del govern no pot dir un visca el cap de l'Estat", s'ha queixat.

El vídeo té una durada de 14 minuts i recull diverses mostres de suport al Rei. A més dels esmentats, hi apareixen l'expresident Mariano Rajoy, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso i el president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, entre d'altres.

"Es tracta d'un al·legat contra la desídia, el sectarisme i la deslleialtat constitucional", ha defensat la mateixa Álvarez de Toledo, que aposta per una "gran agrupació democràtica constitucionalista espanyola" en la qual també hi inclou Vox, "per salvar i donar continuïtat a la Constitució".