El president socialista d'Aragó, Javier Lambán, ha demostrat aquest dissabte el seu suport a Salvador Illa com a candidat a la Generalitat de Catalunya, ja que considera que és el "millor antídot" contra la "xacra" de l'independentisme a Catalunya. Lambán ha assegurat que des de l'Aragó han sentit amb "molta ràbia" la qüestió catalana. 

"La qüestió catalana sempre m'ha interessat com espanyol i com aragonès, ja que som veïns i germans en la història. Per això, hem sentit amb més ràbia la insolència supremacista de l'independentisme", ha dit Lambán durant la seva intervenció en el Comitè Federal del PSOE d'aquest dissabte.

Un atac directe a ERC

El president de l'Aragó també ha reiterat aquestes paraules en una piulada a través del seu compte de Twitter. En la publicació, Lambán ha desitjat els seus millors desitjos a l'encara ministre de Sanitat, Salvador Illa, i ha assenyalat Esquerra Republicana de Catalunya com un exemple de la "insolència supremacista i frontista de l'independentisme".

Lambán també ha reiterat que com a aragonesos saben més que cap altra comunitat autònoma de l'estat l'impacte de la qüestió catalana perquè, com a autonomia veïna, "ho han patit més que ningú".