El director d'El Español Pedro J.Ramírez ataca directament al líder de Ciutadans Albert Rivera en el seu darrer article. Es pregunta si el polític català s'ha tornat boig o ha fet figa. I va més enllà titllant-lo de "frustració in crescendo i paràlisi política en el moment decisiu", referint-se a la investidura de Pedro Sánchez que no s'ha resolt amb Podemos, però tampoc amb el partit taronja que s'hi va negar des d'un inici.

Pedro J. s'agafa a l'esperança de que es pugui produir "una rectificació in extremis" per evitar el que ell considera que serà "una pífia, un cop de gallet de Rivera que porta camí de passar a formar part d'una antologia de decisions contràries a l'interès". A més, el periodista considera que el no de Rivera es deu a una fòbia personal que té amb el socialista Pedro Sánchez.

elespanolpedroj

L'article, titulat El Príncipe Rana també lloa Inés Arrimadas i la nova fornada de polítics que han entrat a Ciutadans als qui dona l'esperança perquè el partit no acabi perdent pes. Pedro J. desitja que les persones que coneixen a Rivera, dins el seu entorn polític i personal, "l'agafin per banda, el sacsegin i el llencin metafòricament contra la paret" perquè reaccioni. De no ser així, considera que les eleccions cada vegada estan més a prop.