El portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, no confia en una possible reunió de la taula de diàleg abans del 15 de juliol, com ha reclamat just aquest dilluns el vicepresident Aragonès, i ha avisat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, és "un rècordman mundial en no complir la paraula".

"És un mag de la gesticulació, en tenir poca capacitat per concretar i resoldre res", ha resumit en una entrevista a Onda Cero. Pujol ha remarcat que és un agent "de qui refiar-se'n poc" i ha retret al president espanyol que "no ha fet res per intentar-ho dissimular o corregir". "Som on érem", ha conclòs Pujol.

A l'entrevista, el portaveu de JxCat també ha recordat que qui té la competència per convocar eleccions a Catalunya és el president de la Generalitat, Quim Torra, i ha dit que ara mateix l'executiu està centrat en la gestió de la pandèmia. Precisament, aquest matí Pere Aragonès ha apostat perquè la decisió de la data de les eleccions sigui "col·lectiva".

"La primera prioritat del Govern és el coronavirus, la segona és el coronavirus i la tercera és el coronavirus", ha dit, i ha afegit que "l'autèntic calendari electoral del país és la covid-19".