Junts per Catalunya (JxCat) ha denunciat davant de la Junta Electoral Central la campanya #EverybodysLand i demana que es requereixi a l'executiu espanyol perquè cessi d'immediat en la seva difusió a través de qualsevol mitjà de comunicació. A més, reclama la incoació de l’oportú expedient sancionador contra el govern espanyol.

En el recurso, JxCat denuncia que l’executiu hagi llançat aquesta campanya en plena període electoral i adverteix que això “contravé de forma clara” la norma que prohibeix qualsevol acte organitzat o finançat, directament o indirectament, pels poders públics “que continguin al·lusions a les realitzacions o fites aconseguides”. A més, “vulnera els principis d’objectivitat i transparència que han de presidir en tot moment els processos electorals i el principi d’igualtat entre els actors electorals” i resulta “electoralista i partidista”.

En el vídeo, que es va fer públic poques hores abans que es conegués la sentència del Suprem contra els líders independentistes, apareixen ministres de l'executiu de Pedro Sánchez que "defensen les fortaleses de la democràcia espanyola" en diferents idiomes, com anglès, el francès, el alemany o el rus.