La negativa d'Antonio Baños a respondre a les preguntes de Vox ha obert un conflicte a la sala segona del Tribunal Suprem. Quan era el seu torn aquest dimecres a la tarda, el periodista i exdiputat de la CUP ha manifestat la seva intenció de no contestar les qüestions del partit d'extrema dreta, malgrat que la llei obliga a respondre a totes les parts. Baños ho ha justificat en la "dignitat democràtica i antifeixista". Després d'un recés per a resoldre el conflicte, ha estat convidat a marxar sense fer la declaració.

D'aquesta manera, el president del tribunal, Manuel Marchena, ha advertit el testimoni que estava obligat a respondre a totes les preguntes, i que si no ho feia, podria enfrontar-se a una sanció. El magistrat ha ofert una solució, traslladant ell mateix les preguntes de l'acusació particular, però no ha funcionat. Marchena ha avisat de possibles "responsabilitats penals".

“Per dignitat democràtica i antifeixista, em nego a ser interrogat per Vox”, ha defensat Baños abans de començar l’interrogatori, que no ha passat de les dues preguntes. El magistrat li ha respost que ho fan constar en acta i que “ha d’assumir la possibilitat que incorri en responsabilitats penals”.

“Aquest dret només el tenen els imputats, acusats o processats”, li ha explicat el president de la sala, que ha afegit: “Té informació que interessa al tribunal. No té llibertat per negar-nos aquesta informació”.