El regidor de l'Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha estat crític amb el partit que representa al consistori en una entrevista a Ràdio 4. Per Bou, el Partit Popular es va equivocar en les darreres eleccions generals: "Va ser un error posar de candidata per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo". Més enllà de l'apreci personal que confessa tenir-li, diu que "per Ciudad Real o Toledo sí, però aquí no, aquí la gent vol catalans". També demana al seu partit que "no sigui populista sinó popular, i que convenci i vengui el producte".

 I això no és tot, a part de la crítica també avisa que no sap si acabarà la legislatura amb el PP i fa un reclam: "Necessito que em doni suport el partit, si no ho fan, ja veurem què faig". Malgrat que no nega la seva ferma convicció de seguir a l'ajuntament: "Jo soc regidor, tinc 37.000 vots i això és meu", recorda Bou, que és independent al Partit Popular.

Josep Bou també ha parlat de la situació actual a Catalunya i ha posat el focus sobre l'independentisme per fer un relat pessimista de les relacions entre persones amb diferents ideologies. Posant d'exemple el seu entorn més immediat, Bou confessa: "Tinc més de cent cosins i no ens parlem, sort que som gent educada". I el mateix passa, segons ell, en el negoci que lidera: "A la meva empresa, uns per aquí i uns per allà". També lamenta que als seus forns de pa li fan "un boicot espectacular, han entrat fins i tot a pintar llaços grocs".

Pel que fa a l'aprovació dels pressupostos, Bou considera que JXCat i ERC "han fet un intercanvi de cromos" i se sorprèn perquè "Junts per Catalunya són més de dretes que l'aixeta d'aigua freda". El regidor popular lamenta la pujada d'impostos i reclama que els qui ingressen menys de 25.000 euros bruts l'any no paguin IRPF.