Àlex Hinojo Sánchez és un director de projectes culturals, activista del coneixement lliure i viquipedista català. A més, Hinojo és diplomat en ciències Empresarials i té un postgrau en gestió museística i un altre en gestió cultural.

Ara bé, tot i l'extensa carrera professional d'aquest jove activista cultural, el líder del PP a l'ajuntament de Barcelona, Josep Bou, s'atreveix a tractar-lo de boig: "Hem d'apostar per crear una societat que pugui oferir a persones com l'Àlex l'ajuda que necessita".

Josep Bou creu que l'activista necessita "ajuda" i tal i com ho diu deixa clar que es tracta d'ajuda psicològica. El líder popular ha decidit insultar Àlex Hinojo després de veure el programa 30 minuts de TV3 d'aquest diumenge titulat "Llenguaferits". El programa és un treball d'anàlisi sobre quin és l'estat de salut de la llengua als diferents territoris de parla catalana, en un moment en què els experts coincideixen en l'aparició d'alguns símptomes preocupants.

Al vídeo que comparteix Bou es pot veure com Hinojo explica com la tecnologia està programada per entendre les ordres en castellà i reclama que es pugui fer en català. La conclusió de Josep Bou és: "aquest senyor parla amb la seva torradora".

La resposta d'Hinojo no s'ha fet esperar i li ha tornat la cleca a Bou amb humor; l'activista ha compartit un vídeo on se'l pot veure intentant parlar amb la torradora sense èxit.