L'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz ha patit un infart i ha hagut de ser hospitalitzat a l'Hospital de la Princesa de la capital espanyola. El polític es troba estable.

Fernández Díaz va ser hospitalitzat aquest divendres a la tarda i se li va practicar un cateterisme a la unitat coronaria de la clínica.

El predecessor de Juan Ignacio Zoido va ser diagnosticat de càncer de fetge fa dos anys i com a conseqüència de la malaltia s'ha hagut de sotmetre a diverses sessions de radioteràpia durant aquest temps.

Fernández Díaz va estar al capdavant de diversos ministeris: amb José María Aznar va ocupar la cartera d'Educació i també la d'Administracions Públiques. Quan Mariano Rajoy es va convertir en president del govern espanyol va passar a ser ministre de l'Interior, càrrec que va deixar el novembre de 2016.

Tot i deixar la cartera, l'exministre segueix participant de la vida política al Congrés dels Diputats on presideix la comissió de Peticions, la qual no requereix votacions. D'entrada, el PP volia col·locar-lo a la comissió d’Afers Estrangers o a la del Tribunal de Comptes, però l’oposició no li ho va permetre.