Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn tornen a la presó de Lledoners després d'haver ingressat dijous passat a la nit a l'Hospital de Terrassa a causa de la deshidratació provocada per la vaga de fam que feien. 

Sànchez assegura a través de Twitter que han rebut una "atenció extraordinària" i que tornen a la presó "més recuperats". El trasllat s'ha efectuat aquest dilluns als vols de les 4 de la tarda.

L'1 de desembre Sànchez i Turull van començar la vaga de fam, que s'ha allargat 20 dies. Tres dies més tard, s'hi van sumar Rull i Forn, que n'han fet 17. Tots ells van acabar la vaga de fam dijous passat, i hores més tard van ingressar a l'Hospital de Terrassa per tornar a ingerir aliments sota control mèdic. 

Fins dijous passat, Turull va ser l'únic de tots quatre que havia sigut traslladat a la infermeria del Centre Penitenciari de Lledoners. La resta van seguir al seu mòdul fins l'últim dia de la vaga de fam. 

Tots quatre volien denunciar la situació jurídica dels presos polítics catalans i reclamaven al TC que respongués als recursos paralitzats de fa un any per poder acudir al Tribunal Europeu de Drets Humans a Estrasburg.