El candidat a l’alcaldia de Barcelona és Capital-Primàries, Jordi Graupera, ha assegurat avui que no faran alcalde a ningú que no sigui favorable al dret a l’autodeterminació.

Graupera, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha advertit però que no regalaran els vots a ningú “encara que siguin dels nostres”. En aquest sentit ha apuntat que veu “a tot l'independentisme establishment anant en una direcció i jo crec que hem d'anar en l'altra". Graupera ha indicat que hi ha un problema de fons a l’independentisme, “que s’ha de salvar a ell mateix”.

El candidat a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions del 26-M ha afirmat que "no farem alcalde a ningú que no sigui favorable al dret a l'autodeterminació i a la creació d'un peatge per descongestionar la ciutat".

Quan a la picabaralla que manté Ada Colau amb el conseller d’Interior, Miquel Buch, sobre la presència i l’actuació dels Mossos d’Esquadra a la ciutat de Barcelona, Graupera ha lamentat que la seguretat s’hagi convertit en el centre del debat.