"Hi ha alguna cosa que està molt podrida en el sistema judicial espanyol". Ho ha dit l'escriptor John Carlin a El suplement de Catalunya Ràdio. "Aquest és el gran problema", ha ressaltat.

"El que he après que abans no sabia és que el cor de les tenebres a Espanya és a la judicatura, concretament al Tribunal Suprem", afirma. I ha explicat que "hi ha un sector que sembla que no hagi viscut la transició democràtica".

Carlin s'ha referit als líders independentistes empresonats com a presos polítics i ha descrit la situació que viuen com una "aberració". "No voldria excloure tampoc d'aquesta llista Sandro Rosell —en presó des del maig del 2017—", ha afirmat.

L'escriptor també ha dit que li sembla "lamentable" que els sectors més "progressistes d'Espanya" no surtin al carrer a protestar.

Segons Carlin, moltes de les situacions que es viuen actualment al món, com el Brexit o Catalunya, passen perquè "la prioritat de massa gent no és buscar solucions, sinó tenir raó i en base a això castigar la gent".