"Estava disposat i preparat per arribar tan lluny com els grups que em donaven suport i el Govern volguessin arribar", explicava el president de la Generalitat, Quim Torra, sobre la reactivació de la DUI, en la segona entrega de l'entrevista a l'ACN publicada aquest dimecres. Tal i com assegura Torra, va acceptar el càrrec per "servir el país" i estava preparat "per tots els escenaris". Per això, entén que hi hagi gent "decebuda" perquè l'independentisme no ha culminat el procés: "Jo mateix ho estic", va admetre.

Aquestes declaracions han remogut les xarxes, i diverses persones s'han ofert al president per entrar al Govern i aixecar la suspensió de la DUI. Sota l'etiqueta #JoEsticDisposat, desenes de persones s'han sumat a aquesta iniciativa per estar al costat del president i fer efectiva la independència de Catalunya.

La majoria de piulades segueixen una mateixa fòrmula que, des d'aquest vespre, ha començat a omplir les xarxes per donar suport al president de la Generalitat en el procés per assolir la independència.