peralgrantv3

El cap d'informatius de TV3, Jaume Peral, assumirà en les pròximes hores la direcció de la cadena catalana, segons ha sabut El Nacional. Peral va accedir al càrrec de responsable màxim dels informatius de TV3 el maig del 2012 procedent de Catalunya Ràdio i ha estat durant tot aquest temps la persona de màxima confiança del dimissionari Eugeni Sallent.

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, proposarà al consell el nomenament de Peral en la reunió ordinària de dimecres vinent, encara que no és descartable que la decisió es faci pública anteriorment. Sallent deixa la direcció de TV3 després d'uns anys d'importants retallades a la cadena pública i, malgrat això, havent aconseguit mantenir el lideratge de TV3 en condicions difícils.

Jaume Peral, ha estat corresponsal de l'Agència Efe a Girona, així com de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) i de Catalunya Ràdio. En aquesta última cadena es va incorporar a la redacció de Madrid i més tard va assumir la coordinació de Catalunya Informació.