El portaveu d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, ha demanat que la diputació permanent del Congrés aprovi la compareixença del director del CNI, Félix Sanz Roldán, i la ministra de Defensa, Margarita Robles, en la comissió de secrets oficials.

Això passa després que s'hagin conegut unes pressumptes gravacions de Corinna, en la que es declara testaferro de l'anterior Rei d'Espanya.

També, Garzón demana la compareixença de la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, perquè expliqui "les accions que el seu ministeri emprendrà a l'hora d'investigar les infraestructures creades a la hisenda espanyola", pressumptament per l'anterior cap de l'Estat.

L'objectiu és que diferent instàncies posin llum a les informacions que s'han conegut aquest dimecres, sobre Joan Carles I. 

Sanz Roldán ja va comparèixer al març de 2013 davant aquesta mateixa comissió de secrets oficials per parlar també de Corinna zu Sayn-Wittgenstein i negar que hagués rebut cap tracte de favor o alguna atenció especial per part dels serveis secrets espanyols.