La vaga general d'aquest dijous "pot ser la segona amb més seguiment dels deu últims anys, només per darrere de la del 3-O", segons la Intersindical-CSC. Segons aquest sindicat, convocant de la protesta, a banda d'aquestes dues s'han impulsat en els quinze últims anys sis vagues generals més, "totes elles amb menys incidència".

Segons recull el sindicat de dades de la Generalitat, el seguiment a la funció pública ha estat aquest dijous del 18,3%, mentre que l'Ajuntament de Barcelona el situa en el 20% entre els seus treballadors i treballadores. Pel que fa l'ensenyament, l'haurien secundat un 28,6% de les persones, un 67,5% a universitats i un 9,1% a sanitat (on els serveis mínims són molt elevats). Fins i tot, a l'ATM el seguiment seria del 67,9%, per bé que a FGC tan sols del 9,2% i a Renfe del 2,8%. Al comerç, però, creix fins al 30%, amb un seguiment molt elevat en determinades zones.

A la vaga general del 8 de novembre del 2017 pel 155, la Generalitat no va oferir dades, però les de Seguretat Social apunten que el seguiment seria proper al 8%, i les patronals afirmaven que era del 10% en el comerç. El 8 de març del 2018, també segons recorda la Intersindical a partir de dades del Ministeri de Treball i la Seguretat Social, el seguiment seria inferior a la del 8-N del 2017. La vaga general del gener de 2011, convocada per CGT i sindicats minoritaris, asseguren que va tenir un seguiment "força residual".

Pel que fa a les vagues generals amb el suport dels sindicats majoritaris, la dada a la funció pública que es va donar per part de la Generalitat a la del setembre de 2010 va ser del 14,8%, del 8,9% a l'administració, del 21,1% a ensenyament, del 7,1% a sanitat pública i de 5,9% a la sanitat concertada. "Inferior, per tant, a aquest 21 de febrer", precisen fonts de la Intersindical a l'ACN.

A la vaga general del març del 2012, el seguiment segons Intersindical-CSC va ser superior, del 8,7% a sanitat, del 27,7% a ensenyament i del 20,6% al conjunt de la Generalitat. Al comerç, el seguiment va ser inferior. En global, per tant, podria ser lleugerament inferior.

També segons dades del sindicat convocant de la protesta d'aquest dijous, la vaga de novembre del 2012, però, tindria un seguiment similar a la d'aquest 21 de febrer, del 31% a l'ensenyament públic, del 10,4% a la sanitat pública, del 24,7% al conjunt de la Generalitat, del 21% a l'administració local i del 54,8% a universitats. En el sector dels transports, el seguiment va ser major, i a la indústria, també, però en el comerç va ser inferior, del 13,8%. El seguiment de la vaga d'aquest 21 de febrer asseguren que "pot ser lleugerament superior a la del novembre de 2012".