El Ministeri d’Interior del govern de Mariano Rajoy, aleshores liderat per Jorge Fernández Díaz, va utilitzar diners de fons reservats per esborrar el rastre que havia deixat en el robatori d’informació a l’extresorer del PP Luís Bárcenas. Tal com va explicar el comissari Enrique García Castaño a la Audiència Nacional,  ell mateix va robar dades a Bárcenas el marc del dispositiu Kitchen, quan era cap de la Unitat Central de Suport Operatiu (UCAO) i investigava el finançament irregular dels populars. Després, la va entregar a interior. Concretament, a l’exnúmero dos del Ministeri, Francisco Martínez.

Segons ha avançat aquest dilluns el diari El Mundo, el Ministeri va comprar amb fons reservats un ordinador portàtil perquè Martínez consultés en secret la informació robada, ja que no tenia ordre judicial per fer-ho. Interior va justificar aquesta despesa com “Equip Informàtic SES (Secretaria de Estado de Interior)”. Així ho va revelar el comissari García Castaño en la seva declaració.

Tanmateix del Ministeri ho ha desmentit, ha reiterat que no s'ha participat en "cap il·legalitat" i ha negat totalment els fets.

L’Audiència Nacional investiga en el marc del Cas Villarejo l'operació dissenyada per Interior per robar a Bárcenas els seus documents en relació a la corrupció del Partit Popular per blindar la imatge de l’aleshores president del govern, Mariano Rajoy, que havia estat un home de confiança de l’extresorer.