La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, s'ha deixat veure i fotografiar a la Feria de Abril del Fòrum de Barcelona. I ho ha fet lluint un vestit de farbalans vermell intens, fet que ha captat les mirades de curiosos i periodistes. Al seu costat, també han volgut tenir un lloc en la festivitat tradicional andalusa, en la qual la formació té una carpa, les diputades Sonia Sierra i Lorena Roldán.

Inés Arrimadas Sonia Sierra Lorena Roldan Feria d'Abril / Cs

Arrimadas, que no s'ha volgut perdre l'ambient festiu, ha declarat davant dels mitjans que li agrada que "Catalunya sigui una terra diversa i plural" i ha situat els polítics independentistes a posar-se d'acord en un candidat a la presidència que sigui viable acord amb la "llei".

"Els partits separatistes saben què han de fer perquè s'aixequi l'article 155: proposar un candidat que respecti les lleis i a tots els catalans", ha exposat Arrimadas, que ha matisat que des de la seva formació "sempre es respecten les sentències judicials". Com Arrimadas, avui també anirà a la Feria de Abril el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta. Ahir ho va fer ERC, amb la presència del diputat Sergi Sabrià.