Primer ha estat Alejandro Fernández, president del PP català, i poc després ho ha fet Ines Arrimadas: aprofitar l'operació policial de l'Audiència Nacional contra CDR per carregar contra l'independentisme i parlar d'accions terroristes amb explosius a Twitter i després retirar la piulada en veure que el que afirmaven estava molt lluny dels fets.

La portaveu de Ciutadans a la seva piulada donava per fet que entre el material decomissat per la Guàrdia Civil hi ha explosius, mentre que el mateix cos policial a la nota que ha fet pública sobre l'operació subratlla que el material confiscat està encara "pendent d'analitzar".

Més caut ha estat el líder de la Formació, Albert Rivera, que més tard ha fet un tuit on ha agraït la feina a la Guàrdia Civil contra "radicals separatistas que segons la investigació planejaven accions terroristes". Ni una paraula d'explosius.

Rivera, contràriament al que feia Arrimadas, només carrega contra Quim Torra i es pregunta si el president de la Generalitat ordenaria investigar "els seus amics i familiars dels escamots separatistes". La portaveu de Cs aprofitava per fer campanya i també carregava contra Pedro Sánchez, a qui acusava de deixar desprotegits milions de catalans.