Primer ha estat Alejandro Fernández, president del PP català, i poc després ho ha fet Ines Arrimadas: aprofitar l'operació policial de l'Audiència Nacional contra CDR per carregar contra l'independentisme i parlar d'accions terroristes amb explosius a Twitter i després retirar la piulada en veure que el que afirmaven estava molt lluny dels fets.

La portaveu de Ciutadans a la seva piulada donava per fet que entre el material decomissat per la Guàrdia Civil hi ha explosius, mentre que el mateix cos policial a la nota que ha fet pública sobre l'operació subratlla que el material confiscat està encara "pendent d'analitzar".

Arrimadas tuit detencions Sabadell operatiu 23 S

Més caut ha estat el líder de la Formació, Albert Rivera, que més tard ha fet un tuit on ha agraït la feina a la Guàrdia Civil contra "radicals separatistas que segons la investigació planejaven accions terroristes". Ni una paraula d'explosius.

Rivera, contràriament al que feia Arrimadas, només carrega contra Quim Torra i es pregunta si el president de la Generalitat ordenaria investigar "els seus amics i familiars dels escamots separatistes". La portaveu de Cs aprofitava per fer campanya i també carregava contra Pedro Sánchez, a qui acusava de deixar desprotegits milions de catalans.