La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat avui, en l'aniversari de la declaració del 27-O,  que al "separatisme li ha caigut la careta per sempre", i ha assegurat que "mai separaran" Catalunya d'Espanya, perquè la majoria dels catalans també "han trencat el seu silenci per sempre".

Arrimadas i el president de Ciutadans, Albert Rivera, han participat a Reus, amb altres dirigents del partit, en l'acte Mai més. Per la democràcia i la llibertat, que ha convocat la formació taronja per denunciar l'aprovació al Parlament ara fa un any de la declaració d'independència. Arrimadas ha qualificat d'"infàmia" la jornada del 27-O , en la qual les forces independentistes "van culminar el seu cop a la democràcia i a les llibertats" amb "les seves mans despòtiques".

La també portaveu estatal de Ciutadans ha denunciat que els independentistes van poder perpetrar el "cop a la democràcia" per la "impunitat" amb la qual van anar preparant el terreny durant anys sota els diferents governs del PP i del PSOE, els quals ha responsabilitzat també de la situació a la qual s'ha arribat a Catalunya.