La presidenta de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, que havia anunciat que aquest diumenge visitaria el president Carles Puigdemont a Waterloo, ara se n'ha desdit. Segons fonts del partit, finalment no hi haurà reunió entre Puigdemont i la líder de la formació taronja.

Aquesta setmana Arrimadas havia parlat de fer una visita al president a l'exili a la Casa de la República, semblant a la que van fer la setmana passada al poble de naixement de Puigdemont.

Puigdemont ja havia respost a la líder de Ciutadans que acceptava la visita si abans li trucava formalment. Però Puigdemont, irònicament, havia advertit Arrimdas de les possibles conseqüències de la seva visita a Waterloo: podria ser expulsada de Ciutadans.

El president a l'exili es referia al fet que Carolina Punset va ser expulsada l'octubre passat de Cs després de visitar Puigdemont a la Casa de la República. Punset va argumentar que cal conèixer el parer dels adversaris polítics. 

Paral·lelament, el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha criticat Arrimadas: "Pretendre competir en populisme amb el rei del populisme no és només absurd sino contraproduent". 

I ha afegit que "una competició de cartells donarà ales a Puigdemont, que deu estar fregant-se les mans".