L'exdirector d'Informació Nacional de la Moncloa, Alberto Pozas, que va dimitir dijous passat, ha estat imputat avui en el cas de l'espionatge del mòbil de Pablo Iglesias, segons ha avançat la Sexta.

Pozas estaria involucrat en la investigació judicial pel robatori d'un mòbil a una assistent de Pablo Iglesias. De fet, ha estat en el marc de la seva declaració com a testimoni a l'Audiència Nacional en la peça separada del cas Villarejo que investiga l'espionatge de la policia política al líder de Podemos quan s'ha pres la decisió d'imputar-lo.

Va dimitir dijous

La dimissió de Pozas va tenir lloc després que Villarejo declarés a l'Audiència Nacional que va ser el llavors director d'Interviu (el propi Pozas) qui li va facilitar un "pen drive" amb còpia de les dades del telèfon del líder de Podemos, que havien rebut a la redacció de l'esmentada revista i que no pensaven publicar.

Sempre segons l'excomissari, les dades havien arribat en un "pen drive" a la redacció de la revista, però Pozas va considerar que el seu contingut no era publicable i, per això, l'hi va donar a Villarejo, que va afirmar en aquesta declaració davant del jutge que, després d'analitzar les dades, va resoldre que no tenien interès policial i els va arxivar.

Pozas va afirmar la setmana passada que dimiteix perquè considera que està sent "utilitzat per atacar al Govern i al president" en el cas de l'espionatge a Pablo Iglesias.