Quatre homes i dotze més pendents d'ells. En total setze representen la imatge del futbol actual a Espanya: en aquest esport manen els homes. La fotografia s'ha fet viral perquè no és institucional i il·lustra perfectament qui remena les cireres.

Els protagonistes en qüestió són, principalment el rei Felip VI i el president espanyol Pedro Sánchez jugant al futbolí dins l'estadi de la Cartuja, a Sevilla, coincidint amb la final de la Copa del Rei d'ahir dissabte.

Futbolí Felip VI Pedro Sánchez @JuanmaMoreno

Fotografia del Rei i Sánchez jugant a futbolí / Font: twitter de Juanma Moreno

En la fotografia, es pot observar com Felip VI juga a l'atac amb el seu equip blanc en un cara a cara amb Sánchez que li fa de porter amb els vermells. Els altres dos companys de partida són: Javier Imbroda, conseller d'Educació i Esports de la Junta d'Andalusia per Ciudadanos i exseleccionador espanyol de bàsquet que va amb l'equip del Rei; i Juanma Moreno, el president popular de la Junta d'Andalusia, que fa duet amb Sánchez.

Futboli Felip VI Pedor Sanchez EFEUna altra perspectiva de la partida / Font: EFE

El mateix Moreno va donar els detalls de la trobada a través de twitter: "Seguim sumant atractius en un estadi que li estem retornant la seva vitalitat: el Rei inaugura a La Cartuja l'exposició Deporte Museo amb més de 500 peces de grans llegendes. Orgull d'Andalusia i d'Espanya!". De fons, també es pot veure com el ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes se'ls mira, com la resta, expectants per veure qui guanya la partida.

La imatge, que s'ha fet viral a twitter, és un exemple més del que es va poder veure ahir a la Llotja de la Cartuja. Tot homes en alts càrrecs. A tall d'exemple, també podem sumar el president de la Real Federación Española de Deportes (RFEF), Luis Rubiales; el seleccionador espanyol Luis Enrique; o els presidents dels clubs que jugaven la Copa, Joan Laporta pel Barça i Aitor Elizegi per l'Athletic Club del Bilbao.

El Barça va tornar a alçar la Copa del Rei contra l'Athletic Club (0-4), liderat pel rei Leo Messi i acompanyat de l'efectivitat d'Antoine Griezmann i de Frenkie De Jong. En paral·lel a la imatge, amb la victòria d'ahir, el Barça encara és més rei de Copes després d'adjudicar-se el seu 31è trofeu