El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, amplia la seva agenda d'aquest divendres a Lledoners. El líder de la formació morada, que ha anunciat una trobada amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, per parlar sobre la seva situació i sobre els pressupostos de l'Estat, es reunirà també amb els membres de JxCat empresonats a aquest centre penitenciari, segons fonts del grup parlamentari que lidera Carles Puigdemont, i amb el president d'Òmnium, Jordi Cuixart.

A la presó de Lledoners hi ha el president del grup de JxCat, Jordi Sànchez, i els consellers Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, tots tres membres del PDeCAT, formació que compta amb vuit diputats al Congrés.

Iglesias, que es va encarregar d'anunciar públicament la reunió i va admetre que el seu objectiu era també parlar dels pressupostos, pot demanar l'entrada al centre penitenciari per reunir-se amb els presos en la seva condició d'autoritat. Això li dona dret a celebrar la trobada sense límit de temps i sense un vidre ple mig. També a Estremera les autoritats podien entrar al centre a visitar els presos.

És també la mateixa via d'accés que van utilitzar el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, i el president de la CEOE, Joan Rosell, quan es van reunir la setmana passada amb Junqueras a Lledoners.