Pablo Echenique i Clara Serra, portaveus de l'Assemblea de Podemos Vistalegre2, han confirmat que les tesis de Pablo Iglesias s’han imposat a les propostes del, fins ara, número dos del partit, Iñigo Errejón.

La llista d’Iglesias ha aconseguit un 60% de representants al Consell Ciutadà, amb 37 membres. La llista d’Errejón té 23 representants i, els anticapitalistes de Miguel Urban i Teresa Rodríguez, 2 representants. Iglesias ha estat també el més votat en aquesta categoria amb més de vuit milions de punts. Errejón n'ha obtingut més de 5 milions de vots, per darrere de Pablo Echenique i Pablo Iglesias. 

Iglesias ha rebut 128.700 vots com a candidat a la secretaria general (89%) enfront dels 15.700 del diputat autonòmic andalús Juan Moreno Yagüe (10,9%).

Pel que fa als documents que han de configurar el full de ruta del partit, Iglesias també ha estat el més votat. El document polític del secretari general ha assolit el 56% dels vots; davant del 33% de la de Errejón i el 8,9% del de anticapis. En l'organitzatiu, Iglesias aconsegueix el 54%; Errejón, el 34% i anticapis, el 10%. A l'ètic, el secretari general aconsegueix el 53%; el secretari Polític un 33% i anticapis, un 11%. En el de feminisme; Iglesias i anticapis compartien document i han rebut el 61% dels vots enfront del 35% del document de Errejón.