Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona. Són els cinc punts de sortida de les Marxes per la Llibertat convocades per l'ANC i Òmnium com a resposta a la sentència. Les caminades començaran aquest dimecres entre les 7 i les 9 del matí i confluiran totes al passeig de Gràcia de Barcelona divendres a les 5 de la tarda, on hi haurà la manifestació convocada per la Intersindical amb motiu de la vaga general. 

Concretament, la marxa de Tàrrega sortirà a les 7h del matí de la plaça del Carme; a les 7.30h sortirà la columna del passeig de les Palmeres de Tarragona; a les 8h de la plaça Gernika de Berga; a les 8.30h de la plaça 1 d'Octubre de Vic i a les 9h de la també anomenada plaça 1 d'Octubre de Girona.

Totes les marxes tenen previst fer etapes de 20 kilòmetres i es faran dues etapes al dia menys divendres, que només se'n farà una perquè a la tarda hi ha la manifestació a Barcelona. Durant el seu pas afectaran les principals carreteres del país, entre les quals hi ha l'AP-7, l'A-2, la C-17, la C-16 o l'N-II.

Aquest és el mapa amb les carreteres i els punts per on passaran les marxes, a les quals divendres se sumarà una altra columna que sortirà de Castelldefels i que està convocada pels CDR.

Els organitzadors tenen preparats punts d'avituallament al llarg del recorregut, que consisteixen en els tres àpats, i llocs habilitats per dormir, als quals es pot reservar plaça a través del seu web. Des de les dues entitats sobiranistes asseguren que hi podrà participar tothom qui ho vulgui, "sense limitacions ni l’obligatorietat de completar etapes senceres".