La Guàrdia Civil s'ha empipat amb l'Ajuntament de Sant Esteve dels Roures per una piulada, ara bé, que ningú intenti buscar aquest municipi en un mapa perquè no el trobarà. Sant Esteve dels Roures és el nom del poble (imaginari) que apareix en un dels informes que la Guàrdia Civil va enviar al jutge Pablo Llarena per justificar la violència del moviment independentista. En un dels informes enviats per aquest cos policial es detallaven uns 300 episodis violents en aquest municipi que no existeix.

La disputa a Twitter ha començat amb una piulada del líder de Podemos, Pablo Iglesias, on felicitava una actuació de la Guàrdia Civil per salvar un grup d'emigrants que viatjava en una embarcació un dia de molt mala mar. 

Tot seguit, des del compte de Twitter de l'Ajuntament fictici de Sant Esteve dels Roures fan una piulada indicant: "Un dia els salven i l'altre els disparen fins que moren ofegats".

El comentari no ha fet cap gràcia al cos policial que ha replicat l'Ajuntament criticant que des d'un "compte oficial" es parli "als seus ciutadans de falsos impactes que no apareixen en cap autòpsia".

La discussió a la xarxa segueix fins que Sant Esteve de Roures explica a la Guàrdia Civil que es tracta d'un compte de Twitter d'humor, ja que el poble no existeix. Curiosament, la policia deixa de contestar i desapareix de la conversa.