El politòleg Ramón Cotarelo ha fet un fil de Twitter sobre els greus errors en els quals ha caigut Podemos, formació que ara està immersa en una profunda crisi. Segons Cotarelo, Podemos no ha sabut gestionar la diversitat, i no ha diferenciat les ambicions personals dels objectius comuns, i a més ha caigut en l'arrogància intel·lectual.

"Sobre Podemos, que no havia de ser un xiriguito més de l'esquerra, què va! Com a tots els partits, les crisis esclaten en períodes electorals per les llistes i les perspectives de poder / no poder", indica.

"Per gestionar la diversitat no n'hi ha prou amb dir-ho i seguir després aplicant doctriment fracassades mil vegades. Per exemple, el descarat hiperlideratge ultrapersonalista disfressat d'humir amor al poble, als treballadors i treballadores, etc, etc."

"Iniciar l'acció col·lectiva sense diferenciar clarament les ambicions personals dels objectius comuns val per al gavadal, èr+o no funciona quan un anuncia temps nous, gent nova, idees noves. La falsedat encara és més lamentable".

"L'arrogància intel·lectual és un defecte de criatura, que la criatura és l'única que no ho veu, i fa que, en menys d'un telenotícies, el personal t'hagi pres la mida i desconnecti, mentre tu et penses que avances a la conquesta del cel".

"Qui ho vulgui guanyar tot ha d'estar disposat a perdre-ho tot. Si no, és un venedor de rutines i fracassos que presenta com a avenços i progressos".