El periodista i impulsor de les primàries sobiranistes a Barcelona, Jordi Graupera, s'ha reunit aquest dissabte amb el president a l'exili, Carles Puigdemont, per demanar-li el seu suport. Graupera ha viatjat fins a Waterloo, a Bèlgica, "amb la voluntat d'unir esforços" en la celebració d'unes Primàries obertes a la ciutadania de Barcelona de les quals en surti una llista unitària independentista per a les municipals.

Graupera ha proposat al president Puigdemont que consulti els 50.000 adherits de La Crida la decisió sobre la participació de la nova organització a les primàries. "Si estem dient que les Primàries són un moviment transversal, obert i ciutadà en el qual hi pot participar tothom, és coherent que la decisió de sumar-se a les Primàries també la pugui prendre la gent", ha expressat l'impulsor a la sortida de la reunió.


A més, durant la trobada, a banda de les Primàries, també s'hi han debatut els reptes de Barcelona i la necessitat de bastir un programa i candidatura guanyadora, de la situació de la política catalana i del paper que hi juga La Crida.

Finalment, Graupera i Puigdemont s'han emplaçat a tenir una pròxima reunió per seguir tractant la proposta d'aquí poc.