L'advocat dels polítics catalans exiliats, Gonzalo Boye, ha anunciat que ja ha "encarregat crispetes" després de la decisió de la Fiscalia alemanya de tramitar la petició d'extradició de Carles Puigdemont que havia presentat la Justícia espanyola.

"Els arguments de la Fiscalia són els mateixos que va utilitzar al mes de març, que van ser desestimats el 5 d'abril, i després el 9 de maig, que van ser desestimats el 22 de maig... Res nou sota la capa del sol i, per tant, ja encarrego les crispetes", ha indicat. Segons Boye, l'escrit que ha presentat aquest divendres la Fiscalia d'Slesvig és la sol·licitud formal d'extradició i fins ara el que havia presentat no eren res més que sol·licituds de presó provisional.

"Ara se'ns donarà trasllat de l'escrit i termini per contestar. Després se celebrarà una vista, i uns 10 dies després d'aquesta, el Tribunal d'Slesvig resoldrà. Portàvem 65 dies esperant l'escrit de la Fiscalia alemanya que, en aquest cas, defensa els interessos de l'Estat reclamant", ha conclòs.