El portaveu de Ciutadans al Congrés, Joan Carles Girauta, i el periodista Jordi Évole, se les han tingut a Twitter. El motiu? El programa de la setmana passada de Salvados, molt crític amb les cadenes de supermercats Mercadona. Girauta acusava Évole d'haver fet aquest programa perquè les cadenes no inverteixen en publicitat al grup Atremedia.

El comentari ha irritat Jordi Évole. El periodista s'ha escudat assegurant que el programa també havia fet reportatges sobre Endesa i Iberdrola, que sí que inverteix en publicitat. Però no se n'ha estat de quedar-se aquí i, acompanyat d'una emoticona que plora de riure, ha afegit: "Per això vam apagar l'aire a A. Rivera". Amb això, Évole es referia al cara a cara que van mantenir Pablo Iglesias i Albert Rivera fa uns mesos, i on Girauta va acusar Évole d'apagar l'aire del local per perjudicar el líder taronja. 

A partir d'aquí, poc ha trigat Girauta a saltar i acabar vinculant el periodista amb Otegi i ETA.

La conversa entre ells dos acaba aquí, però els usuaris no han deixat de fer bullir les xarxes. Tant els més fans d'Évole, com els més partidaris de Girauta. Així doncs, la conversa ha acabat amb centenars de comentaris i encara aquest dimecres segueix, tot i fer més de 24 hores del primer comentari.