L'exdiputat de Ciutadans Juan Carlos Girauta defensa la idea que el Clàssic no s'hauria de jugar. Davant de la convocatòria de Tsunami Democràtic d'intervenir-ne dimecres vinent 18 de desembre en el partit que enfrontarà el Barça i el Reial Madrid, Girauta ha esgrimit quatre raons perquè no es disputi.

"És molt perillós, es juga sota xantatge, faria saber al món que la Catalunya dels colpistes és intractable i honraria als que hem hagut d'abandonar Barcelona", ha apuntat en un tuit.

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, no tem les actuacions de Tsunami Democràtic i ja va afirmar que "el Clàssic es jugarà i no es tornarà a ajornar". El màxim mandatari culer va parlar en plata abans del dinar de Nadal amb la premsa i va assegurar que el Barça-Reial Madrid del proper 18 de desembre es disputarà.

"Vivim en un moment social i polític complex", va dir Bartomeu. Malgrat no esmentar Catalunya i la situació que viuen els presos polítics, el president va assegurar sobre el Clàssic que "la responsabilitat és nostra".