L’actual gerent del PP de Madrid, Guillermo Mayoral, estava al corrent de les il·legalitats i el finançament irregular de les campanyes d'Esperanza Aguirre, segons s’assegura al sumari Púnica que instrueix el magistrat de l'Audiència Nacional Eloy Velasco. De fet, Mayoral havia arribat al càrrec el 2014 per substituir Beltrán Gutiérrez, el gerent de tota la vida que va ser destituït després de ser imputat en el cas de les targetes Black.

Segons avança eldiario.es, la implicació de Mayoral, que continua a la gerència del PP madrileny, es demostra en una sèrie de correus del 31 de juliol de 2007 entre dirigents del PP madrileny i Waiter Music, l’empresa proveïdora habitual dels mítings del partit i que, entre 2006 i 2010, va facturar més de 19 milions d'euros a ajuntaments del PP de la zona. La policia sospita que l'empresa inflava els contractes públics per sufragar les campanyes del PP a l'època d'Esperanza Aguirre.

En aquests emails, analitzats per la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, el PP i Waiter Music acordaven falsejar el cost del míting de final de campanya de les eleccions autonòmiques i municipals de 2007 que es va tancar amb les actuacions d’Azúcar Moreno i Iguana Tango. Aquest acte es va acabar carregant al compte de dos municipis madrilenys del PP, Pinto i Valdemoro, amb 25.000 euros cadascun.

L'actual gerent del PP Guillermo Mayoral era llavors un subordinat al PP madrileny del responsable dels comptes, Beltrán Gutiérrez. Formava part de l'equip econòmic del partit, així que va ser informat en aquest intercanvi de correus que Waiter Music, tot i que l'acte estava pressupostat en 48.600 euros més IVA, el facturaria al partit per menys de la meitat del cost (20.000 euros, impostos inclosos).

Concretament, Guillermo Mayoral va reenviar a qui llavors era el seu cap l’email on s’explicava el falsejament de la facturació. Per contra, quan l’any 2016, els investigadors van preguntar a Gutiérrez qui supervisava els números del partit, aquest va assegurar "que la comptabilitat del Partit Popular de Madrid la portava Guillermo Mayoral", mentre que ell “només supervisava els informes finals per sobre”.