"Avui comença un nou alçament". Això és el que defensa la Fundació Francisco Franco en una editorial publicada aquest dimecres 18 de juliol, que fa 82 anys del cop d'estat del dictador. El text defensa que cal un nou "alçament" dels "espanyols units enfront dels espanyols que volen dividir".

"Alceu-vos i triomfareu. Espanya, al final, sempre triomfa", defensa l'editorial, que també assegura que "avui com en el 1936 cal un moviment revolucionari".

"El 18 de juliol de 1936 més de mitja Espanya es va alçar en armes per defensar la integritat de la nostra pàtria i les arrels cristianes de la nostra nació davant la imminent revolució comunista que amenaçava la pròpia existència d'Espanya", continua el text, que també defensa que el "sistema que va néixer de la llei a la llei des del franquisme amb arrencada el 18 de juliol de 1936" es el que "es va transformar a través de la Constitució del 78".

L'editorial de la Fundació Francisco Franco arriba el dia en que s'ha sabut que Franco deixarà el Valle de los Caídos a finals d'agost.