Tens enfrontament a la comissió que investiga el presumpte finançament irregular del Partit Popular al Congrés. L'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps perdia els papers en sentir parlar de País Valencià, davant de les preguntes de la diputada d’ERC Esther Capella.

Capella li demanava: “En quin any vostè va ser escollit president de la Comunitat Valenciana, que per a mi és el País Valencià”. L’expresident, reblava: “És que no és el mateix. La cua ha estat una llàstima (…) A més, president de la Comunitat Valenciana no existeix tampoc, és president de la Generalitat valenciana (…) Vaig ser escollit el 2003”, tancava.

Més tard, en una altra pregunta de Capella, Camps s’hi tornava a encarar: “És que no existeix PP del País Valencià (…) és com si jo dic ‘ERC dels territoris del nord de la Comunitat Valenciana (…) És que no existeix. Tinc obligació de defensar la denominació de la meva terra com a expresident (…) No pot ser que vingui aquí a insultar els valencians”, sentenciava.