La xarxa de ràdio locals de França, France Bleu, ha informat que s'està produint una "arribada massiva" de policies espanyols a Catalunya, en vigília de la sentència de l'1-0, que podria ser pública dilluns vinent.

"El govern espanyol està transferint a Catalunya centenars de policies i guàrdies civils. Madrid tem que es produeixin incidents importants després de l'anunci del veredicte del procés dels dirigents catalans", ha indicat.

France Bleu

Citant diversos mitjans catalans, France Bleu afirma que l'arribada de forces de seguretat s'està fent de manera progressiva. "500 agents ja estarien a Catalunya, arribats de Saragossa, València i fins i tot Madrid. Estan hostatjats a casernes i en hotels de la costa catalana", ha afegit.

"En funció de les penes que siguin decretades, alguns independentistes han previst posar en marxa un gran moviment de desobediència civil. També estan previstes marxes populars a les grans vies de Catalunya, sortint de Girona, Tarragona, Vic i Berga, amb destinació a Barcelona", apunta.