La Fiscalia Anticorrupció demana una vista on es puguin aplicar ja les mesures que preveu la sentència del cas Palau sobre Fèlix Millet, Jordi Montull, Daniel Osàcar i Gemma Montull. Tots quatre tenen penes de presó que superen els quatre anys i per aquest motiu demana aplicar les mesures adients abans la sentència no sigui ferma. Ara totes les parts poden recórrer i el més habitual és que els condemnats no entrin a la presó fins tancar totalment el cas, que podria allargar-se mesos, perquè els recursos s'han de presentar al Tribunal Suprem i després resoldre.

Davant aquesta situació, la Fiscalia ha enviat un comunicat on diu: "Davant les elevades penes imposades pel tribunal, la Fiscalia sol·licitarà la celebració d'una compareixença dels condemnats Fèlix Millet, Jordi Montull, Daniel Osàcar i Gemma Montull, per sol·licitar les mesures sobre la seva situació personal que consideri oportunes".

Ara el tribunal que ha jutjat el cas Palau s'ha de posicionar al respecte i posar data a la vista que ha demanat el ministeri públic, on la fiscalia, molt probablement, demanarà l'ingrés immediat a la presó dels condemnats i les defenses hauran d'intentar evitar-ho amb els seus arguments.

En el mateix comunicat, la Fiscalia celebra la sentència i diu textualment que "vol manifestar la seva satisfacció amb la sentència feta pública avui per l'Audiència Provincial de Barcelona sobre l'anomenat "cas Palau"".

"La sentència recull les principals tesis plantejades pel ministeri públic en el transcurs de la vista oral, i atén les peticions de rescabalament exposades en el seu escrit de conclusions", diu el comunicat que avala la feina del fiscal que va defensar l'acusació en el judici, Emilio Sánchez Ulled.