La Fiscalia Anticorrupció ha demanat l'arxivament de la peça denominada 'Carol', oberta a l'Audiència Nacional després de la revelació de les converses entre Corinna i l'excomissari José Manuel Villarejo. Anticorrupció no considera que les revelacions sobre les activitats del rei emèrit Joan Carles I siguin "susceptibles d'investigació en seu penal".

"Les dades, més enllà de la seva possible transcendència tributària, no són suficients per iniciar una investigació penal que tindria naturalesa prospectiva i que remet a dates en què aleshores rei Joan Carles gaudia de la inviolabilitat", assegura el comunicat. 

No obstant això, el Ministeri Fiscal es reserva la possibilitat d'investigar les transaccions financeres internacionals sobre les quals es parla en aquesta conversa, especialment les relatives al cobrament de comissions per la construcció de l'AVE a la Meca. Si bé recorda que en aquell moment el Rei gaudia d'inviolabilitat, ja que la conversa és anterior a l'abdicació del monarca. 

D'aquesta manera, encara que la fiscalia afirma que la gravació no és susceptible d'investigació, es podria iniciar una investigació paral·lela al cas Tàndem per haver comès, presumptament, delictes de corrupció en les transaccions econòmiques internacionals i de suborn realitzades.