La riuada de gravacions fetes per l'excomissari José Manuel Villarejo que s'han anat filtrant els darrers mesos estan despertant algunes alarmes a la Fiscalia Anticorrupció, la qual ha demanat a l'Audiència Nacional que investigui els darrers àudios relacionats amb l'operació Kitchen. Segons recull El Confidencial, Anticorrupció considera que cal investigar les converses entre Villarejo i l'exsecretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal. Així ho ha sol·licitat a l'Audiència Nacional, ara la decisió està en mans del magistrat Manuel García-Castellón, qui ja va donar per conclosa l'operació Kitchen fa un any i va acordar arxivar la causa per Cospedal i el seu marit, Ignasi López del Hierro. 

Malgrat que sembla que el capítol de Kitchen està tancat per Cospedal, la Fiscalia Anticorrupció es plantejaria obrir una peça "bis" o una independent que se centri a investigar les gravacions més recents. Tot plegat neix com a resposta de l'escrit d'acusacions populars presentades pel PSOE i Unidas Podemos en el cas Villarejo. Les dues formacions van demanar que es reprenguessin les investigacions al voltant de la relació entre tots dos després de la filtració de diverses gravacions entre Cospedal i Villarejo.

Les gravacions entre Villarejo i Cospedal

"Escolta, i la famosa llibreteta, tu creus que la trauran? (...) Per això t'estic trucant... la llibreteta... seria millor poder-ho aturar", demanava l'any 2013 una preocupada Maria Dolores de Cospedal a Villarejo. Feia referència a la preocupació que Luis Barcenas fes pública la informació que tenia sobre la caixa bé del PP. De les noves gravacions s'extreu l'estreta relació que hi havia entre els dos i les demandes de l'exsecretària a l'excomissari, les quals són sospitoses, segons valora la Fiscalia. 

De les converses entre Cospedal i Villarejo que han sortit a la llum darrerament no s'extreu només la preocupació per la caixa B del partit de l'exsecretària. També s'han fet públiques converses en què es mostra la intenció de Cospedal per destruir adversaris polítics. Per exemple, una de les filtracions mostra a Cospedal emocionada per una informació falsa que li presentava Villarejo sobre Podemos afirmant: "Els buscarem la ruïna". L'exsecretària general va afirmar: "Jo això ho vull". 

No només Podemos estava en el punt de mira de la popular, també l'independentisme, sobre el que va parlar sovint amb Villarejo. Quan es va donar a conèixer la caixa B del PP, parlant amb Villarejo, Cospedal va lamentar: "que l'hagin tret ara a mi m'ha semblat una mesquinesa de mil dimonis, entre altres coses perquè han deixat sense efecte això dels catalans".