La victòria d'Alberto Núñez Feijóo a Galícia no es posava en dubte, i tot i que les enquestes han fet arribar a sospitar d'una victòria del PP sense majoria absoluta. Finalment però, Feijóo ha aconseguit una quarta majoria absoluta amb 42 escons, igualant l'aconseguit per Manuel Fraga, i ha superat amb escreix els 38 escons necessaris per tenir-la. "Grazas, grazas, grazas... y una cuarta vez grazas de corazón", ha agraït Feijóo en declaracions durant la nit electoral. 

"Si una cosa em semblava impossible era aconseguir una quarta majoria absoluta, i encara més enmig d'una pandèmia", ha asseverat Feijóo enmig d'una incredulitat incerta. Alhora, el president en funcions de la Xunta ha enviat un missatge de tranquil·litat "a aquells que no m'han votat" asseverant que el seu objectiu és "governar per a tothom". A més, també ha enviat un missatge als seus homòlegs autonòmics i al govern central asseverant que "volem col·laborar en la governabilitat d'Espanya".

"Estic molt emocionat per la victòria i Galícia s'ho mereix. Ha guanyat Galícia", ha asseverat Feijóo. I sobre la revalidació de la majoria absoluta per quarta vegada, el líder del PP de Galícia ha assegurat que "em sento amb més ganes i força que mai".

Distància amb el PP

Tot i que l'estratègia de Feijóo en aquestes darreres eleccions gallegues ha estat distanciar-se del partit i fent lluir el seu nom i el seu lema per davant de tot, avui ha donat les gràcies reiterades vegades al Partit Popular i també a Pablo Casado, amb qui hi té una rivalitat dins el partit ben coneguda. "Estic molt emocionat per la victòria i Galícia s'ho mereix. Ha guanyat Galícia. Els gallecs hem enviat un missatge, el del PP de Galícia".

Amb tot, la recepta de Feijóo durant aquesta campanya electoral ha estat justament un discurs propi, moderat i galleguista, molt allunyat de les posicions extremes del PP de Pablo Casado, del qual se n’ha volgut distanciar des de fa mesos, com la posada en escena de la campanya, que no tenia cap logotip de la formació ni cap referència al Partit Popular. Sigui com sigui, una vegada aconseguida la victòria, el PP ha tornat a la boca del guanyador, que ha agraït "a tot el PP d'Espanya" aquest triomf i en concret al seu president, Pablo Casado.