La família Pujol ha denunciat a l'Audiència Nacional el ministeri d'Interior del govern de Mariano Rajoy per haver organitzat un operatiu per, entre altres qüestions, "assaltar alguns dels seus domicilis, seguir-los il·legalment i robar-los documentació sensible", segons ha avançat El Mundo.

La denúncia ha estat presentada pel fill gran de l'expresident català, Jordi Pujol Ferrusola, al Jutjat d'Instrucció 6, que investiga el cas Villarejo, i demana poder personar-se com a acusació particular al cas. Al text de la denúncia, assegura que "un dels objectius" del Grup Cenyt, propietat de José Manuel Villarejo, va ser atacar-lo i demana que s'investiguin totes les accions dutes a terme contra ell.

Concretament, es posa el focus en "tres intrusions al domicili de l'exdona de Jordi Pujol Ferrusola al carrer Moneders de Barcelona, ​​el 27 de febrer de 2013" per buscar documentació. Pujol assegura que aquell dia la policia va cometre una violació de domicili entrant a l'immoble, on vivien la filla petita i l'exdona de Jordi Pujol Jr. Les entrades van realitzar-se de matinada, a les 2:30h i a les 5.45h i, tot seguit, a les 15.30h.

La denúncia també assegura que es van dur a terme "molts seguiments personals", "es va confeccionar documentació falsa" aportada per particulars a la Fiscalia Anticorrupció i "es va donar cobertura a càrrec de recursos públics a diferents denunciants espontanis". "Tot això", diu Pujol, "per vies alienes al coneixement de l'autoritat judicial i escapant a la seva fiscalització, en interès i lucre propis".