La família de l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha patit almenys dos episodis d’investigació per part de la Guàrdia Civil. El primer cop va tenir lloc fa cinc dies, segons ha avançat El Matí de Catalunya Ràdio, quan agents de la Guàrdia Civil van entrar a l’avió en què acabaven d’arribar a l’aeroport del Prat per escorcollar-lo.

Els agents policials no haurien donat cap explicació, però personal de l’aeroport hauria indicat que estarien buscant Carles Puigdemont i que això també es fa amb avions procedents de la Xina. El segon episodi va tenir lloc ahir dijous, quan la Guàrdia Civil va tornar a aturar diferents membres de la família.

El mateix Pep Guardiola ha confirmat la notícia en la roda de premsa prèvia al partit entre el Manchester City i l'Arsenal d'aquest diumenge. "La meva dona m'ho va explicar. Imagino que la Guàrdia Civil té tot el dret de parar-nos i inspeccionar. Van entrar, van veure que hi havia la meva família i van marxar", ha dit l'entrenador abans d'assegurar que "no sabem res més".